Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Σημείωμα Έκδοσης


Αγαπητοί Αναγνώστες,

Με πολλή χαρά επανερχόμαστε στην έκδοση του περιοδικού μας, όπως σας είχαμε υποσχεθεί με προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Βρισκόμαστε μάλιστα στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε στο τεύχος αυτό μια ιδιαίτερα σημαντική επιστημονική εργασία του Michael Andrews με τίτλο "Έρευνα για το  Συνεταιριστικό Κεφάλαιο". Επίσης ένα αξιόλογο κείμενο της Διεθνούς Συνεταιριστικής Συμμαχίας και μια ανακοίνωση της Οxfam ξεχωρίζουν στο τεύχος αυτό. Ακόμα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την έγκριτη νομικό και ειδική στα θέματα συνεταιριστικής νομοθεσίας κ. Μητροπούλου , η οποία σε αυτό το τεύχος, μάς πληροφορεί ότι είναι άκυρη η διάταξη για διαγραφή από το μητρώο, αγροτικών συνεταιρισμών με κύκλο εργασιών κάτω των 30.000 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Παπαγεωργίου για τα σημαντικά του σχόλια σχετικά με τη μελέτη του Οργανισμού Διανέοσις με τίτλο " Επιχειρηματικοί Συνεταιρισμοί Νέου Τύπου".
Πριν κλείσουμε το σημείωμα αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία σας με το περιοδικό μας και να σας παρακαλέσουμε για την αποστολή των δικών σας κειμένων (ερευνητικών ή μη) προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την έκδοσή του.
Στις δύσκολες ημέρες που περνά η χώρα μας αλλά και ο πλανήτης ολόκληρος, η ενίσχυση των συνεταιριστικών αξιών είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία.


Ο Συντονιστής                                                                                                    Ο Αρχισυντάκτης 
Ομότιμος Καθηγητής Κωνσταντίνος Δ. Αποστολόπουλος                            Δρ. Ιωάννης Βήκας